MENU

CLOSE

横浜ニュウマンの蕎麦ダイニング|蕎麦 蘇枋(そば すおう/SOBA SUOH)

JPNENG

2024.12.19 12月31日は年越し蕎麦(お持ち帰り)を販売いたします。 We will be offering Toshikoshi Soba (takeout) on December 31st. Advance reservations are now being accepted!

2024.12.17 年末年始・営業時間のご案内 Business hours during the New Year's holidays

CONCEPT

こだわりぬいた上質な蕎麦和食

その季節の最良の国産蕎麦粉を使用した、細めの二八蕎麦。
蕎麦つゆは、鹿児島県から取り寄せた2年熟成の厚切り枯節でしっかり出汁をとり、蕎麦の美味しさをさらに引き立てる蕎麦つゆに仕上げました。

お酒のアテとして豊富に揃えた蕎麦前は、素材を味わうシンプルなものからアレンジを効かせた一皿まで。
あわせる日本酒は、純米酒にこだわり、仕込み米で選んでいただけるよう様々な種類取り揃えました。

SOBA WASHOKU

Introducing new style of SOBA and WASHOKU!

Soba is handmade by our chef Masahisa Toyoda using the best domestic buckwheat flour seleted each season.

A neat lineup of simple yet delicious SOBAMAE and beautiful sake made by younger generations.

SUOH is a place where you can stop by for just a bowl of soba or for great cup of sake along with sobamae.

ACCESS & INFO

JAPANESEENGLISH

蕎麦 蘇枋(そば すおう)

SOBA SUOH

営業時間HOURS

11:00‐22:00
11:00a.m.-10:00p.m.

席数CAPACITY

52席(1個室/10名)
52Seats (1 Private Room for up to 10 people)

テーブルチャージTABLE CHARGE

平日17時以降、土・日・祝日15時以降ご来店のお客様に、テーブルチャージお一人様440円を頂戴しております。
A table charge of 440JPY (inclusive of tax) per person is applied after 17:00 on weekdays and after 15:00 on weekends include holiday.

ご案内INFORMATION

未就学児のお子様のご入店は、平日11:00-18:00でのご利用に限らせていただいております。(土日祝除く)
Families with children under the age of six are welcomed 11:00a.m.-6:00p.m. on weekdays.
(Children are welcomed at all time on weekends and holidays.)
Limited tables for customers accompanied with small children.

お支払方法PAYMENT METHODS

【クレジットカード】VISA, Master, JCB, AMEX, Diners, 銀聯
【電子マネー】Suica, Pasmo
【QRコード】Alipay, WeChat Pay, PayPay, 楽天Pay, d払い, au PAY, J-Coin Pay, かながわPay
【Credit card】VISA, Master, JCB, AMEX, Diners, UnionPay
【e-money】Suica, Pasmo
【QR code】Alipay, WeChat Pay, PayPay, RakutenPay, dPay, au PAY, J-Coin Pay, KanagawaPay
AWSOM Powered